Bloggmanager

Bloggmanager

13 Mar , 2015  

bloggmanager

För att lyckas som bloggare är det viktigt att ha alla bitar på plats. Hur kan du rankas högre på Google? Hur kan du tjäna pengar på din blogg? Hur kan du få din sida att sticka ut ur mängden?

More…

, , , , , , ,

Webbutik,WordPress

Webbutik, Hemsida och Blogg

8 Mar , 2015  

oscommerce-wordpress

 Webbutik och Blogg

Vi har kombinerat en av världens mest använda webbutik osCommerce med det ledande bloggsystemet wordpress. Tillsammans skapar de en oslagbar kombination!

 Integrerad Design

Vi skapar en hemsida med blogg och webbutik som är integrerade med liknande utseende och känsla. Du väljer själv färger, bilder och logotyp.

 100% Mobilanpassad

Både webbutiken och bloggen fungerar lika bra på en stor bildskärm som en liten mobiltelefon eller surfplatta. Tekniken kallas för responsive design vilket gör att dina kunder kan handla från dig oavsett var de är.

 Installation och Support

Vi lägger upp systemet så att allt fungerar som det ska. Sedan erbjuder vi fri support så att du kommer igång och kan göra allting själv.

More…

, , , , , , ,

Ekologisk IT-konsult

Axplock från min Portfolio

12 Jan , 2015  

4-hemsidor

Jag har arbetat länge som datakonsult och har mer än 15 års arbetserfarenhet. Under dessa år har jag jobbat med många olika aspekter av digital media som video, design och programmering.

hyundai

En av mina första och största kunder var Hyundai Bilar där jag arbetade i ett litet team av konsulter som utvecklade hela Hyundais datorsystem som innehöll allt från bilimport, försäljning av reservdelar till försäljningsstatistik. Jag fick rollen att se till att Hyundai var ledande inom den nya tekniken på Internet. More…

, , , , ,

Mobila lösningar

Responsive webbdesign för surfplattan

7 Jan , 2015  

mobile

För att nå den störst växande marknaden så behöver du ha en sida som är optimerad för mobila enheter.

“Responsive webbdesign” (RWD) är ett sätt att göra webbdesign inriktad på att ge en optimal läs-upplevelse –lättläst och lättnavigerad för alla olika typer av enheter, från mobiltelefoner till stationära datorer.

Vi specialiserar oss på att konvertera hemsidor för att få en full mobil upplevelse. Alla hemsidor kan bli optimerade för mobiltelefoner och vi kan hitta lösningar för dina behov. Vi arbetar med Open SourceCMS som WordPress, Xoops och OsCommerce samt med vanlig HTML and CSS.

Genom att uppdatera din hemsida med responsive webbdesign kan du försäkra dig om att din hemsida eller hänger med i utvecklingen.

Vi kan även sökmotoroptimera (SEO) din hemsida och se till att den är uppdaterad för de senaste standarderna.

, , , , ,

WordPress

Utveckla WordPress-Teman och Plugins

7 Jan , 2015  

wordpress2

Behöver du en ny design för din WordPress installation? Då har du kommit till rätt plats. Vi specialiserar oss på alla aspekter av WordPress. Vi bygger specialiserade teman, installerar och programmerar egna plugins och program för det du behöver. Vi kan modifiera och konfigurera din WordPress blogg eller bygga upp den från grunden med hjälp av gratis teman eller med professionella designer. Det finns hundratals teman och plugins tillgängliga och med min kunskap så kan vi hitta de som passar dig och anpassa dem till dina behov.

More…

, , , , ,

Ekologisk IT-konsult

Vi arbetar med video, webb och tryck.

20 Dec , 2014  

colors

Vill du ha en kort video för att visa upp din produkt eller tjänst? Vi arbetar med att filma, klippa, lägga till röster, undertexter, göra DVD original mm. Vi kan hjälpa dig från start till slut med dina videoprojekt. Vi kan även lägga upp filmer på Internet och göra interaktiva multimedia-sidor som ser fantastiska ut och engagerar dina tittare. Vi gör även original grafik so företagskort, broschyrer, bokomslag, menyer och mer för tryck.