bloggmanager

Bloggmanager

Bloggmanager

13 Mar , 2015  

För att lyckas som bloggare är det viktigt att ha alla bitar på plats. Hur kan du rankas högre på Google? Hur kan du tjäna pengar på din blogg? Hur kan du få din sida att sticka ut ur mängden?

Som bloggmanager hjälper jag både nya och erfarna bloggare att se till att deras blogg är så framgångsrik som möjligt.

  Tjäna pengar på din blogg.

Genom att lyfta fram andras produkter och få en del av omsättningen kan du tjäna pengar på din blogg. Det finns en rad affiliate marketing-program som du kan gå med i för att göra reklam för mängder av olika produkter. Du kan själv välja vilken typ av produkter som passar dig och dina läsare.

  Skapa snygga videos.

Genom att ha en snygg intro-video till din blogg kan du får andra att se dig bättre och få in nya läsare. Har du en video-blogg så är det ett måste att ha en snygg vinjett som du sedan kan använda i början av varje video.

  Se till att bloggen är sökmotorsoptimerad.

Vi optimerar den tekniska sidan av bloggen så att den följer den senaste standarden. Du får även tips om hur du kan skriva inlägg som använder rätt nyckelord i titlar och innehåll.

  Gör bloggen optimerad för mobiltelefonen.

Fler och fler använder mobiltelefonen och surfplattan för att läsa på webben. Med ett “responsive design” tema kan du se till att du inte missar någon läsare. Det betyder att bloggen ser lika bra ut på alla plattformar.

Klienter

Vi arbetar med bland annat veckomagasinet.com som är Uppsalas största blogg. Som bloggmanager kommer jag att uppdatera den grafiska profilen, optimera den för sökmotorer och gör en plan för att öka inkomsterna på bloggen.

Priser

10 timmars konsultation för 5000 kr + moms.

Pris per timme 600 kr + moms.

Det räcker med en timmes arbete för att göra en analys av din blogg och rätta till de största felen samt göra förslag på fler förändringar.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt förslag

Namn

Epost

Meddelande

, , , , , , ,