oscommerce-wordpress

Axplock från vår Portfolio

Företaget startades 1997 av Alf Cromsjö. Alf har länge arbetat som datakonsult och systemutvecklare och har mer än 15 års arbetserfarenhet. Under dessa år har han arbetat med många olika aspekter av digital media som e-handelssystem, video, design och programmering.

PROBIOFORM

Vi har utveckla en grafisk profil till Probiform och systerbolaget Probiferm. De säljer ett probiotiskt preparat som är stärkande för människor, djur och växter. Vi har utvecklat hemsidor, produktmaterial och etiketter för deras produkter och erbjudit dem en helhetslösning både på webben och i tryck. Besök www.probioform.se.

HYUNDAI

hyundai

En av de största kunderna vi arbetat med är Hyundai Bilar där vi arbetade i ett litet team av underkonsulter som utvecklade stora delar av Hyundais datorsystem som innehöll allt från bilimport, försäljning av reservdelar till försäljningsstatistik. Vi fick rollen att se till att Hyundai var ledande inom den nya tekniken på Internet.

KOMMUNIKATION OCH COACHING

empati

Vi har utvecklat kurser på webben inom kommunikation och coaching för att hjälpa människor att kommunicera på arbetsplatsen, lösa konflikter och öka prestationsförmåga. Vi utvecklade hemsida, kursmaterial, ett interaktivt utbildningssystem samt ett betal- och återförsäljarsystem. Det blev en kompetent lösning som även används till att driva tecknarskolan.se som säljer interaktiva kurser i teckning.

 

Utöver dessa kunder har vi arbetat för en rad andra företag med att utveckla hemsidor, programmera IT-lösningar och producera informationsmaterial. Om du är intresserad att ha hjälp med IT så tveka inte att höra av dig till oss.

Namn

Epost

Meddelande

captcha
Skriv in kod:

Alf Cromsjö
alf.cromsjo@gmail.com
100w.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *